Hos mig får din hund en lättskött vardagsfrisyr allt enligt dina önskemål så klart där klippning, bad, öronrengöring och kloklippning ingår I priset, I samband med schamponering kollar jag även analsäckar och tömmer dom vid behov.

Din fyrbenta vän får en ordentlig översyn och genomgång i samband med att jag borstar/kammar, badar och fönar. Jag informerar dig om jag upptäckt något speciellt, såsom sår, ögon/ öroninflamationer, ömma leder, tassar, tänder och tandkött. Det är inte alls ovanligt när hunden är hos mig och blir så grundligt genomgången att det upptäcks något som matte/husse kanske missat.

Jag bistår gärna, om så önskas med tips och råd i vardagsskötseln av din hund. Det kan röra sig om vilken typ av verktyg din hunds päls kräver eller kanske goda råd I hur du bordstränar din valp som kanske är av klippras och kommer att klippas, borstas och kammas frekvent hela livet, den tid du lägger på att bordsträna din valp kommer du att ha igen och spar mycket tid samtidigt som det underlättar både för dig och din hund i den vardagliga skötseln.

Priset för en klippning/trimmning beror på:
– Ras/ Rasstrorlek
– Pälskvalite/ Hårlag
– Tovfri/ Tovig
– Lätthanterlig/ Svårhanterlig

Var vänlig kontakta mig för prisuppgift för just din hund.

VÄLKOMMEN!